Tweedehands kopen

Tweedehands scootmobiel kopen

Als u wat minder mobiel wordt kan het zijn dat u overweegt om een scootmobiel te kopen. Vindt u een nieuwe scootmobiel kopen te duur, dan zou een tweedehands scootmobiel kopen een optie kunnen zijn. Er zijn verschillende voordelen aan het kopen van een gebruikte scootmobiel:

  • U kunt een goede scootmobiel kopen voor dezelfde prijs als een nieuwe scootmobiel van mindere kwaliteit
  • Een tweedehands scootmobiel is bij sommige leveranciers sneller leverbaar dan een nieuwe scootmobiel
  • Een tweedehands scootmobiel kopen kan u honderden euro’s besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit
  • U heeft de mogelijkheid om een scootmobiel te kopen met veel accessoires die bijdragen aan uw comfort en gemak, zonder dat u daarvoor extra kosten hoeft te maken

Waar heb ik een scootmobiel voor nodig?

Een van de eerste vragen die u zich moet stellen is: waar heb ik een scootmobiel voor nodig? Is het om te winkelen, familie of vrienden te bezoeken? Is het voor korte afstanden of ga ik langere tochten maken? Ook is het belangrijk om te overwegen op wat voor soort terrein u van plan bent de scootmobiel te gaan gebruiken. Zijn de wegen en trottoirs bij u in de buurt goed vlak of zijn er veel hobbels en hellende stukken? Gaat u graag over bospaadjes of zelfs op het strand rijden. Misschien heeft u de scootmobiel alleen tijdelijk nodig voor herstel na een operatie. Ook dan is een tweedehands scootmobiel kopen wellicht een optie voor u.

Waar moet u op letten bij een tweedehands scootmobiel kopen?

Scootmobielen zijn verkrijgbaar met 3, 4 en 5 wielen. De 3-wiel scootmobiel modellen zijn meestal lichter en kleiner dan de 4-wiel modellen en daardoor minder stevig. Deze scootmobielen hebben een korte draaicirkel, waardoor er soms kans is op kantelen. De 4-wiel scootmobiel modellen zijn stabieler. Ze hebben wel een grotere draaicirkel, hetgeen het manoeuvreren in kleinere ruimtes een stuk moeilijker maakt. Ook hebben deze scootmobiel modellen wat minder beenruimte door de wielen aan de voorzijde. De 5-wiel scootmobielen hebben net als de 3-wiel scootmobielen een korte draaicirkel en zijn dus gemakkelijk te hanteren in bijvoorbeeld winkels en kleine ruimten. Daarnaast zijn de 5-wiel scootmobielen zeer stabiel en veilig. Met deze modellen kunt u gegarandeerd niet kantelen. Ook hebben de 5-wiel scootmobielen veel beenruimte, wat ze zeer comfortabel maakt.

Interesse in een tweedehands scootmobiel kopen?

Wanneer u interesse heeft in een tweedehands scootmobiel kopen kunt u vrijblijvend contact opnemen met de Scootmobielspecialist in Eindhoven of Zoetermeer. De Scootmobielspecialist is een bedrijf met het grootste assortiment scootmobielen van Nederland. Alle tweedehands scootmobiel modellen van de Scootmobielspecialist zijn goed onderhouden, volledig gereviseerd en voorzien van 3 maanden garantie. Dit laatste geeft u dezelfde gemoedsrust als bij een nieuwe scootmobiel, maar dan tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Wilt u meer weten welke tweedehands scootmobielen voorradig zijn neem dan contact op met de adviseurs van de Scootmobielspecialist in Eindhoven of Zoetermeer.