Verkoop scootmobiel

Verkoop scootmobiel | scootmobiel kopen

Vandaag de dag zijn er steeds meer scootmobielen te zien in ons straatbeeld. Een scootmobiel kopen is dan ook een ideale oplossing voor degenen die minder mobiel zijn en daardoor noodgedwongen minder de deur uitgaan. Een scootmobiel kopen geeft mensen de vrijheid om weer te gaan en staan waar ze willen. Met een scootmobiel kunt u weer zelfstandig de boodschappen doen en onder de mensen komen. Dankzij een scootmobiel kunt u veel langer onafhankelijk en zelfstandig blijven. U wilt toch niet steeds uw kinderen of buren lastig vallen als u ergens naar toe wilt?

Waar op letten bij een scootmobiel kopen?

Waar moet u op letten voordat u een scootmobiel koopt? Allereerst moet u weten waarvoor u de scootmobiel wilt gaan gebruiken. Is het voor de dagelijkse boodschappen? Moet de hond uitgelaten worden? Een ritje door de wijk of familie bezoeken? Misschien heeft u vroeger veel gefietst en flinke tochten gemaakt? Dan zou het toch fantastisch zijn wanneer u dat met de scootmobiel ook weer kunt gaan doen. Wellicht bent u gewend vaak uitstapjes met de auto te maken? Dan is het weer handig als de scootmobiel opvouwbaar is en gemakkelijk mee te nemen in de auto. Kortom: er zijn heel veel  mogelijkheden en het is dan ook verstandig om u alvast te oriënteren bij scootmobiel specialisten als bijvoorbeeld Quingo scootmobielen.

Welke scootmobiel gaat u kiezen?

Voor welke scootmobiel gaat u kiezen? Scootmobieltekoop.com maakt onderscheid in scootmobielen van 3, 4 en zelfs 5 wielen.  De 3-wiel scootmobielen die te koop worden aangeboden zijn wendbaar en hebben een korte draaicirkel. Echter bij ondeskundig gebruik is het mogelijk dat u er mee kantelt. Er zijn ook 4-wielige scootmobielen te koop. Deze zijn een stuk stabieler dan de 3-wiel scootmobielen. Wel heeft de 4 wielige scootmobiel daardoor een grotere draaicirkel en minder beenruimte. Deze scootmobiel is dus moeilijker te manoeuvreren in kleine ruimten. De 5-wielige scootmobiel heeft de pluspunten van de 3-wieler en de 4-wieler gecombineerd in één scootmobiel. De 5 wielige scootmobiel is net als de 3-wieler heel wendbaar. Daarnaast beschikt hij  over veel beenruimte wat het comfort zeker ten goede komt. Wat stabiliteit betreft is de 5-wieler een klasse apart. Daarmee overtreft hij zelfs de beste 4-wielers. Het is dan ook de meest veilige scootmobiel en mede daardoor al 3x op rij uitgeroepen tot de scootmobiel van het jaar.

Heeft u besloten voor welk type scootmobiel u gaat? Dan heeft u een keuze uit 2 mogelijkheden. U kunt naar winkels en showrooms gaan die zich gespecialiseerd hebben in de verkoop van scootmobielen en kijken wat ze daar te bieden hebben. Het grote nadeel is dat ze uw leefomgeving niet kennen en u mogelijk een niet passende scootmobiel verkopen. Dat is nu net wat u niet wilt! De 2e mogelijkheid is om u in uw eigen vertrouwde woonomgeving te laten informeren door gespecialiseerde scootmobiel adviseurs. Deze adviseurs nemen in de meeste gevallen verschillende modellen scootmobielen mee en overleggen samen met u op basis van uw persoonlijke omstandigheden welke scootmobiel het meest geschikt voor u is. Na dit intake gesprek kunt u een proefrit maken in uw eigen vertrouwde omgeving en ervaren of scootmobiel rijden iets voor u is. Dit is uiteraard zonder enige aankoopverplichting. Het is bij uitstek de beste manier om goed voorbereid te zijn op uw scootmobiel aankoop!

Voor informatie over verkoop scootmobiel of een gratis brochure ontvangen belt u 0499 – 582830 of raadpleegt u de rubriek contact

scootmobielfiets-quingo-banner-scootmobiel-te-koop